"14 şubat sevgililer günü" konulu haberler

Sevgililer_günü150 insanların yaşamları boyunca "tek eşli/partnerli" oldukları dönemler bulunabilir, hatta bu halleri çok uzun süreler yaşamış da olabilirler, ama bu gerçeklik onların "poligam" olmadıklarını kanıtlamaz. ...»

"Zeni Seviyorum" [11 Şubat 2012]

Zeni_seviyorum1150 Erkekler yüzük, küpe, kalp yastık, oyuncak ayı ve elbette kırmızı gül alacak. Çiçek fiyatları fırlayacak. Kadınlar ise saat, cüzdan, kravat gibi sıkıcı hediyeler alacaklar sevgililerine. Çiçek ...»

Ask_as Aslına bakarsanız bugün aşk dolaylarındaki her şeye küsüm. Yazının başı 1 saat öncem. Sonrasında yoldan çıktım. İhtiyata riayet olsun diye bu anıma uzak şeyleri çok da ...»

14_Şubat150 Feminist Kolektif üyesi kadınlar, 14 Şubat Sevgililer gününde, "Erkeklerin sevgisi her gün 3 kadını öldürüyor" yazılı pankart açtı; Taksim Meydanı'ndan Galatasaray Meydanı'na yürüyerek kadınlara yönelik erkek ...»

Aşk Olsun [14 Şubat 2010]

Iloveyou_barcode_150 Aslında her çiftin bir özel günü vardır. Ama sistem detayları sevmez, farklılıktan hoşlanmaz, çeşitlilik sinirini bozar. Var gücüyle kendi tüketici formülünü dayatır. 14 Şubat bir yanıyla ...»

Banka_reklami_as Sevginin sınırı yok ya, kampanyanın da sınırı yok. 13 Şubat'a dek "sevgilinize, annenize, çocuklarınıza, takımınıza, tüm sevdiklerinize mesaj yazın" diyor bankam... Sana ne be banka, sana ...»

Onana 14 Şubat'ta TV'yi açmak yerine tercih edilebilecek şiirleri var Onur Caymaz'ın. Bu nedenle "öncelikle" kendinize, ama sevgiliniz var ve ille de hediye almanız gerekecekse Caymaz'ın şiirleri ...»

Siyam_mavi_1 Sevgililer Günü'ne Siyam kedisi Maviş'in hikayesiyle uyandık. Bir sokak kedisini seviyor ve evinden atılıyor. Olsun Maviş değil, onu atanlar utansın. Olacaksa eğer, herkesin Maviş gibi bir ...»

BAĞIMSIZ İLETİŞİM AĞIBağımsız İletişim Ağı (BİA) IPS İletişim Vakfı'nın çalışmalarının merkezinde yer alıyor. BİA, “bağımsız medya”nın güçlendirilmesi hedefiyle, 1997'den bu yana dört temel etkinlik alanı üzerinde gerçekleştirilen bir sürekli proje. Türkiye’de ve dünyada daha çok internet haber sitemiz bianet.org dolayısıyla yaygın olarak bilinse de, BİA günlük haber üretiminin ötesinde, iletişim sürecinin bütün uğraklarını dönüştürmeyi hedefliyor.

IPS İLETİŞİM VAKFIIPS İletişim Vakfı “İletişim ve kalkınma alanındaki projeleri gerçekleştirmek ve desteklemek” amacıyla 1993'te kuruldu. Vakıf etkinliklerini, yerel ve uluslararası kaynaklardan sağladığı hibe ve bağışlarla gerçekleştirdiği projeler üzerinden sürdürüyor.

BİA KİTAPLIĞIBİA Kitaplığı, Bağımsız İletişim Ağı’nın 2001-2009 arasında sürdürdüğü eğitim çalışmalarının ürünü olan “Habercinin Elkitabı“ dizisinden 5, “Hak Haberciliği” disizinden 4 kitabı; gazeteciler için kılavuzların yanısıra mesleğe adım atmaya hazırlananlara yönelik yayınları da kapsıyor. Kitaplık, Türkçe iletişim yazınında uluslararsı standartlarda üretilmiş, kimileri kendi alanlarında ilk olan öncü telif çalışmalardan oluşuyor.

BİZE ULAŞIN